New things!

Kör med ännu en bloppis! Ni kontaktar mig via emma2.johansson@gmail.com eller genom att kommentera inlägget bara. Kom ihåg att om du vill att paketet ska skickas, så står du för frakten. (Alla bilder är tyvärr tagna med mig mobilkamera som suuuuger) LÄGG ETT BUD FÖR DET DU VILL HA!! =)


Grön Adidas strl. 164


Svart Adidas med gula ränder strl. 164 SÅLD!Vitt gulligt linne med blommor Bikbok strl. M SÅLD!


Jeans shorts Serious Sally strl. 36


Svarta shorts H&M strl. 36


Bloppis!

Då kör vi med ännu en bloppis! Storlekarna är mellan XS-M. Sätt ett bud på det ni vill ha, och sedan kan vi komma överens om något bra pris! Ni kommenterar inlägget eller skickar till min mailemma2.johansson@gmail.com om ni har frågor eller vill köpa något plagg. Om du vill att paketet ska skickas så står du för hela frakten. Är utomlands mellan 3 juni - 10 juni. Så hittar du något under denna vecka så tar jag kontakt med dig senast den 11:e. Ta en titt nu ♥


1. Mysig kofta H&M


2. Vit kofta Gina Tricot3. Svart skjorta (skärpet medföljer ej) H&M4. Svart t-shirt Cubus


5. Snygg mörkgrå tröja Gina Tricot


6. Sött linne med volanger H&M SÅLD!


7. Festlinne med paljetter


8. Gulligt ljusgult linne Cubus


9. Svart kavaj men mörkblå på insidan H&M


10. Jeansleggins Cubus

11. Svarta jeansleggins H&M


Mer säljes

Buda på det du vill ha, så kommer vi överens om ett bra pris! Kommentera inlägget eller skriv till min mail vid intresse emma2.johansson@gmail.com - Försöker kolla mailen dagligen. Nästan alla plagg passar strl S och M. 36-38. 


T-shirt från Lafa Paris. Strl M


Ljusa shorts Gina Tricot strl. 38


Rött linne knappt använt. Gina Tricot XSMysig tröja. Gina Tricot strl. XS


Leggins

Buda för det du vill ha! Kommentera inlägget eller skicka ett mail till emma2.johansson@gmail.com och du har frågor eller vill buda! Vill du att paketet ska skickas så står du för hela frakten. =)

Ljusa mjuka jeansleggins   strl. S

Svarta strumbyxor med silver kedjor Lindex strl. 36/38

Brun/beige leggins Bikbok strl. S

Svarta glansiga leggins Bikbok strl. S

Säljes!

Buda för detta, så kommer vi överens om ett bra pris! Du når mig antingen genom att kommentera inlägget eller att skicka ett mail till emma2.johansson@gmail.com! Har du frågor eller vill köpa något så är det bara att höra av sig =) Vill du att paketet ska skickas så står du för hela frakten. Ta en titt nu =)Tre blonda slingor. Äkta hår. Helt oanvända! Köpt på Tai Mahal. SÅLD!

Svart väska Kappahl

Säljes!

Buda för det du vill ha, så kommer vi överens om ett bra pris! Du når mig antingen genom att kommentera inlägget eller att skicka ett mail till emma2.johansson@gmail.com! Har du frågor eller vill köpa något så är det bara att höra av sig =) Vill du att paketet ska skickas så står du för hela frakten. Ta en titt nu =)2. Svart söt topp med en rosett som man kan knyta under brösten. 
Från Kappahl Strl. L


3. Mörkgrå kofta Kappahl Strl. S


4. Svart söt tröja med puffarmar. H&M strl. M

5. Svart klänning Gina Tricot strl. S
 
. Topp H&M strl. M SÅLD!
 
. Linne från Spanien. Strl S
 
. Tröja Gina Tricot strl. S

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Design by Tasnim